Wie zijn we

Wij zijn ’t Kwadraat. We stellen ons graag aan je voor:

Informatie geven
’t Kwadraat is een vereniging voor en door holebi en transgender (wens)ouders. We willen graag een plaats zijn waar jij als holebi of transgender (wens)ouder een antwoord vindt (of waar je tenminste de vraag kan stellen) op de vele vragen die je kan hebben rond roze ouderschap. Vanaf het denken aan een zoon of dochter, over het proberen zwanger worden met alle mogelijke hindernissen, tot het opvoeden van je kind in een gezin met 2 mama’s of 2 papa’s. En alles wat erbij komt kijken.

Ontmoetingsplaats
Online (in de reacties op onze website of op onze facebookpagina) en in ‘het echte leven’ brengen we holebi en transgender (wens)ouders graag samen. We hopen een plaats te zijn waar ervaringen gedeeld en vriendschappen gesmeed kunnen worden. Daarom organiseren we ontmoetingsactiviteiten. De jaarlijks terugkerende IFED is hier het grootste (en stiekem ook leukste) voorbeeld van.

Uitbreiding
’t Kwadraat bestaat enkel uit vrijwilligers. En hoewel we in onze hoofden (en harten) veel ideeën hebben zijn we hierdoor beperkt in middelen. We hopen toch in de toekomst ook meer aan voorlichting te kunnen doen. Ook op politiek vlak willen we iets kunnen bijdragen.

Helpen
Goede ideeën waarderen we enorm. Heb je een idee voor een activiteit, mis je iets op onze website of ons aanbod of wil je graag mee helpen, laat het ons dan weten via info@tkwadraat.be.

’t Kwadraat team

Anke, Fabienne en Joris

Geef een reactie