Ontmoetingsdag regenbooggezinnen Mechelen

Ontmoetingsdag regenbooggezinnen 25 november 2018

Op zondag 25 november organiseerden ‘t Kwadraat en HLWM met ondersteuning van het Roze Huis Antwerpen een ontmoetingsdag voor regenbooggezinnen en sympathisanten.

We begonnen onze activiteit met een stevig bord lekkere spaghetti, wat gesmaakt werd door jong en oud.

De kinderen versierden na het eten zelf hun dessertje. Een kleurrijke cupcake, dat smaakt eens zo goed! Tot Pierre, een lakei, de ‘rust’ verstoorde…

Er was een prinses onderweg naar ons feest! Een échte prinses, dat zie je niet elke dag dus we kregen een snelcursus ‘buigen voor een prinses’ en Pierre zorgde ervoor dat de prinses haar spulletjes mooi klaar lagen.

En dan was Belle daar… De mooie prinses in het gele kleed, met gele handschoenen en kroon… Kleine mondjes vielen open. Gelukkig leerde Pierre ons hoe we de prinses moesten begroeten dus wisten we hoe we haar moesten verwelkomen!

Belle zorgde dat alle kinderen een mooie glitter-tattoo kregen. Ze had zelfs kroontjes, toverstokjes en handschoentjes bij voor iedereen. Plots liepen daar allemaal kleine prinsesjes en prinsen rond! Ze dansten, zongen, luisterden naar Belle’s verhalen en Pierre’s grappen, maakten mooie tekeningen en een echt schild. Prins of prinses zijn is plezant!

De papa’s en mama’s genoten mee van het gebeuren en sommigen waagden zich al eens mee aan een dansje.

Ook aan tafel was het de rest van de namiddag nog gezellig. We leerden weer wat volk kennen, praatten over het ouderschap en over hoe we er zoveel jaren geleden of minder lang geleden aan begonnen. Met een gezelschapsspel, een drankje en een lekker stuk taart ging de namiddag ook voor de volwassenen snel voorbij.

Bedankt aan de aanwezigen om er mee een fijne dag van te maken! Volgend jaar nog eens!!

‘t Kwadraat en HLWM

Geef een reactie