International Family Equality Day 2018

 

Op zaterdag 21 april 2018 vieren we ook in Antwerpen de International Family Equality Day (IFED).

Wij en ’t Kwadraat nodigen jullie – regenbooggezinnen en sympathisanten – die dag graag uit om samen iets leuk te doen en elkaar te ontmoeten. Deze dag is een uitgelezen gelegenheid om regenbooggezinnen extra zichtbaar maken in de maatschappij en om onze kinderen andere kinderen te laten leren kennen die in een gelijkaardige gezinssituatie opgroeien.

Het thema van 2018 is ‘Children’s rights matter!’

Hoewel er in België al heel wat wettelijke verwezenlijkingen zijn voor regenboogouders en hun kinderen, is er toch nog heel wat werk voor de boeg! En ook in andere landen is dit het geval. Naast elkaar ontmoeten, vragen we op deze dag aandacht voor wat nog beter kan. Want onze kinder(wens)en doen er toe!

Voor wie? Regenboogfamilies en sympathisanten, jong en oud, met en zonder kinderen

Wat? Een leuke, interactieve tocht doorheen het Openluchtmuseum van het Middelheimpark, waarbij de kinderen de weg moeten zoeken en onderweg opdrachten moeten vervullen. We eindigen in de Melkerij in het Nachtegalenpark, waar we in groep picknicken en waar de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Iedereen brengt eigen eten en drank mee.

Plaats en uur wandelzoektocht: verzamelen om 10u45, vertrek in groep om 11u aan café Mika – Middelheimlaan 63 – 2020 Antwerpen – (parking Middelheimlaan)

Wie nadien wil aansluiten: vanaf 12u30 aan de Melkerij Nachtegalenpark – Floraliënlaan 115 – 2020 ANTWERPEN

Tot binnenkort! We kijken er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten 🙂

Volg de IFED
Facebook:

Twitter: https://twitter.com/IFED_LGBT

Geef een reactie