International Family Equality Day (IFED) 2016

Begin mei organiseerden holebi-verenigingen over heel de wereld een IFED. In 36 landen en 74 steden kwamen holebi-gezinnen samen voor een leuke familiedag.

In Antwerpen gebeurde dit op zaterdag 7 mei.

’t Kwadraat organiseerde samen met Het Roze Huis, WIJ en QT4M een picknick met volksspelen in park Spoor Noord te Antwerpen.

Het was een zonovergoten dag met enthousiaste kinderen en ouders. Jong en oud gooide samen de benen los met de nodige acrobatentoeren tijdens ‘schipper mag ik over varen’ en lieten hun kunnen zien bij de volksspelen. De rustigere zielen onder ons genoten vanop hun picknick-deken van het zonnetje en konden terecht bij Kartonnen Dozen voor een boek in thema. Met de nodige hapjes en drank erbij, was het voor iedereen een gezellige dag!

Volgend jaar nog eens!

Geef een reactie